YouTube-kok Nick Toet bereidt lamskoteletten voor BlijSchaap

Niemand minder dan Nick Toet heeft speciaal voor BlijSchaap heerlijke lamskoteletten met chimichurri bereid. Op zijn eigen, unieke manier laat Nick Toet zien hoe je dit smakelijke lamsvlees op de BBQ klaarmaakt.

Nick Toet zal de komende tijd een aantal recepten voor ons bereiden. Deze zullen we delen via onze kanalen van BlijSchaap. Eén van de doelen van het platform BlijSchaap is om het grote publiek kennis te laten maken met lams- en schapenvlees. Voor veel consumenten is dit een onbekend product en vaak weten ze niet hoe ze dit vlees het best kunnen bereiden. Deze bekende YouTube-kok zal de komende tijd vier recepten met lams- en schapenvlees bereiden en delen via zijn kanaal ‘Eten met Nick’. De recepten zijn ook terug te vinden op onze site. Het eerste recept van Nick is lamskoteletten met chimichurri en een salade van gegrilde groene asperges. Klik hier voor het recept.

Kijk hier de video van Nick Toet op ‘Eten met Nick’

Ontmoet Nick Toet op ‘Dag van het Schaap’

Wil jij Nick Toet in actie zien? Op de Dag van het Schaap op 8 juni zal hij bij de stand van BlijSchaap een aantal demonstraties geven. Hij zal op de BBQ verschillende heerlijke hapjes bereiden, die jij natuurlijk ook kunt komen proeven. Mis het niet! Kijk hier voor meer informatie